Ρεβύθια αποφλοιωμένα κατσαρόλας με σπανάκι και λουκάνικο

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε καλά τα αποφλοιωμένα ρεβύθια και τα βάζουμε σε άφθονο νερό να βράσουν.Μόλις αρχίσουν να βράζουν, χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς. Σιγοβράζουμε για 45 λεπτά.

Βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Σε μια άλλη κατσαρόλα με χοντρό πάτο βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το μείγμα προσθέτοντας το σπανάκι και το λουκάνικο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ρεβύθια και όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να πιει τα υγρά του.

Σχετικό Προϊόν