Πράσινη Φάβα (Μπιζέλι κομμένο) με Ζυμαρικά και Αρωματικά

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα 100 γρ. 3αλφα Μπιζέλι Κομμένο με άφθονο κρύο νερό μέσα σε ένα σουρωτήρι.

Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα σκεπάζοντάς τα κατά 2 δάχτυλα με χλιαρό νερό.

Ρίχνουμε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι. Σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.

Τα τελευταία 10 λεπτά προσθέτουμε μέσα στην κατσαρόλα και τα ζυμαρικά. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά με το μπιζέλι και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

Ψιλοκόβουμε όλα τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε μαζί με τα ζυμαρικά και το 3αλφα Μπιζέλι Κομμένο. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.

Τέλος, σερβίρουμε στα πιάτα και γαρνίρουμε με τριμμένη γραβιέρα.

Σχετικό Προϊόν