Πλιγούρι με Κοτόπουλο και Μανιτάρια

Εκτέλεση

Βράζουμε το 3αλφα Πλιγούρι για 2’ σε 700 ml νερό και το αφήνουμε να απορροφήσει το νερό του (να φουσκώσει). Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Μόλις πάρει θερμοκρασία, προσθέτουμε τις φέτες κοτόπουλο. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας τακτικά με μια ξύλινη κουτάλα, προσέχοντας να πάρει χρώμα το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό από το λεμόνι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και το ξύσμα του λεμονιού.

Μαγειρεύουμε μέχρι τα μανιτάρια να χάσουν τον όγκο τους και να είναι τρυφερά.

Σερβίρουμε το 3αλφα Πλιγούρι σε μια πιατέλα και από πάνω τοποθετούμε το κοτόπουλο με τα μανιτάρια. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.

Σχετικό Προϊόν