Εκτέλεση
Προσθέτουμε 1 κουταλάκι ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και αφού κάψει, βάζουμε τα κρεμμύδια τα οποία αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει χρυσαφί. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και το λεπτοκομμένο τσίλι και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Όσο το κοτόπουλο σιγοβράζει, ζεσταίνουμε σ’ ένα βραστήρα νερό το οποίο ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα που έχουμε βάλει το 3αλφα Basmati με Άγριο Ρύζι και σιγοβράζουμε μέχρι να το απορροφήσει. Όταν μαγειρευτεί το κοτόπουλο, προσθέτουμε το σπανάκι και αναμειγνύουμε. Σερβίρουμε ζεστό το 3αλφα Basmati με Άγριο Ρύζι μαζί με το κοτόπουλο με κάρυ.
Σχετικό Προϊόν