Εκτέλεση
Βάζουμε τις 3αλφα Φακές Beluga σε μια κατσαρόλα με νερό που τις σκεπάζει κατά τρία δάχτυλα και το φύλλο δάφνης. Αφήνουμε να έρθει σε σημείο βρασμού και στη συνέχεια χαμηλώνουμε την ένταση και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Βγάζουμε τις 3αλφα Φακές Beluga και σουρώνουμε.
Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι.Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να γίνουν διάφανα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το πράσο και το μήλο και ανακατεύουμε τακτικά με μια ξύλινη κουτάλα. Σοτάρουμε σε χαμηλή ένταση μέχρι να μαλακώσει εντελώς το πράσο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις 3αλφα Φακές Beluga στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο με το λευκό μπαλσάμικο σε μορφή κρέμας, το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού.
Περιχύνουμε τις μαγειρεμένες φακές με το ντρέσιν και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε απευθείας.