Φασόλια πράσινα ροβίτσα με λαχανικά

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα σε μικρά κομμάτια.

Πλένουμε το σέλερι, αφαιρούμε τα φύλλα και κόβουμε τα κλωνάρια σε λεπτές φέτες.

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε φέτες.

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια ένταση.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σέλερι, τα καρότα και τις πατάτες.

Έπειτα προσθέτουμε τα πράσινα φασόλια, το χυμό ντομάτα, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και ένα λίτρο νερό. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 60 λεπτά.

Σχετικό Προϊόν