Τορτίγιες από κόκκινη φακή
Μερίδες: 8

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τις φακές από βραδύς. Το πρωί τις ξεπλένουμε και τις βάζουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με λίγο μαϊντανό ή μέντα, ότι προτιμάμε. Προσθέτουμε το νερό και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να πολτοποιηθεί καλά και να γίνει σαν κρέμα. Προσθέτουμε και 2 πρέζες αλάτι.

Σ ‘ενα τηγάνι, προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε με την κουτάλα μείγμα ώστε να δημιουργηθεί η τορτίγια μας. Ψήνουμε και από τις 2 πλευρές.

Τις αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε υγιεινά wraps με ό,τι υλικά μας αρέσουν.

 

Σχετικό Προϊόν