Εκτέλεση
Αφήνουμε στην άκρη ½ κούπα ζωμό κοτόπουλου και βάζουμε τον υπόλοιπο ζωμό σε ένα μεσαίο τηγάνι. Προσθέτουμε μιάμιση κούπα νερό μαζί με το φύλλο δάφνης και το βράζουμε. Προσθέτουμε το 3αλφα Parboiled με Άγριο Ρύζι, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Ζεσταίνουμε το φυτικό λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι. Προσθέτουμε τον κιμά και τον διασπάμε με ένα ξύλινο κουτάλι. Όταν ο κιμάς διασπαστεί προσθέτουμε το κρεμμύδι, σέλερι και την πράσινη πιπεριά. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να χάσει ο κιμάς το ροζ χρώμα του και τα λαχανικά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το συκώτι κοτόπουλου μαζί με το σκόρδο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το αλάτι, τη σάλτσα Cajun και το θυμάρι. Προσθέτουμε το ζωμό που μας έχει μείνει και αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 λεπτό. Αφαιρούμε το φύλλο δάφνης από το ρύζι και προσθέτουμε το μαγειρεμένο 3αλφα Parboiled με Άγριο Ρύζι στο τηγάνι. Ανακατεύουμε το 3αλφα Parboiled με Άγριο Ρύζι με τον κιμά, διατηρώντας το στη φωτιά όσο το κάνουμε. Όταν ενωθούν αρκετά, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.