Εκτέλεση
Τοποθετήστε το κότσι σε μια κατσαρόλα και καλύψτε το με κρύο νερό και σιγοβράστε το για μια ώρα. Το κατεβάζετε από τη φωτιά , το στραγγίζετε και το ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Καθαρίστε τα καρότα και το ξερό κρεμμύδι και κόψτε τα σε διαγώνια κομμάτια. Λιώστε το σκόρδο.
Κόψτε τα λουκάνικα σε χοντρές φέτες διαγώνιες και σοτάρετε τα με ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και από τις δύο πλευρές. Αφαιρέστε τα από την κατσαρόλα και αφήστε τα στην άκρη προς το παρόν.
Στην ίδια κατσαρόλα, σοτάρετε πρώτα το λιωμένο σκόρδο και το κρεμμύδι, στη συνέχεια προσθέστε τα καρότα και το σέλινο ανακατεύοντας για 5 λεπτά.
Δέστε όλα τα αποξηραμένα βότανα σε ένα μπουκέτο.
Τοποθετήστε το κότσι και το μπουκέτο βοτάνων στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
Καλύψτε με το ζωμό λαχανικών και συμπληρώστε με νερό, ώστε το κρέας να καλύπτεται.
Σιγοβράστε χωρίς καπάκι για 20 λεπτά.
Προσθέστε τις φακές Beluga 3αλφα και τα σοταρισμένα λουκάνικα.
Βράστε για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν οι φακές.
Αφαιρέστε το κότσι και τεμαχίστε το σε μεγάλα κομμάτια.
Προσθέστε τα κομμάτια πάλι στη σούπα με τις φακές.
Δοκιμάστε και προσθέστε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.