Εκτέλεση
Ζεσταίνετε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια έως υψηλή φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Κόψτε τα λουκάνικα σε φέτες και προσθέστε τα. Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν, 8-9 λεπτά, χρησιμοποιώντας μια ξύλινη κουτάλα. Αφαιρέστε τα από την κατσαρόλα και αφήστε τα στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα, προσθέστε το κρεμμύδι , τα καρότα και τις πατάτες και 2 κουταλιές της σούπας λάδι. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι και πιπέρι για να βγάλουν τους χυμούς τα λαχανικά και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 7-8 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο, τις νιφάδες τσίλι και τη δάφνη. Μαγειρέψτε για 1 λεπτό για να απελευθερωθούν οι γεύσεις και στη συνέχεια προσθέστε τα πράσινα φασόλια , το μαγειρεμένο λουκάνικο, το ζωμό και τη ντομάτα σε κύβους.
Αφήστε τα να βράσουν και στη συνέχεια μειώστε τη θερμότητα στο χαμηλό. Σιγοβράστε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια.