Μεξικάνικο tacos με φασόλια μπαρμπούνια

Εκτέλεση

Βάζουμε τα 3αλφα Φασόλια Μπαρμπούνια από το προηγούμενο βράδυ σε ένα μεγάλο μπολ με νερό να τα καλύπτει. Το επόμενο πρωί τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό. Τα βράζουμε για 50 λεπτά.

Σε ένα φαρδύ αντικκολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και την πιπεριά.

Προσθέτουμε τον πελτέ, την τομάτα κονκασέ και τα βρασμένα 3αλφα Φασόλια Μπαρμπούνια. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και μειώνουμε την ένταση της φωτιάς.

Σιβοβράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα

Μέσα σε κάθε τορτίγια βάζουμε μια κουταλιά από τα υλικά, 1 φέτα αβοκάντο και στίβουμε από πάνω 1 φέτα λάιμ. Αν θέλουμε όμως να γίνει πιο διαδραστικό, τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη επιφάνεια και αφήνουμε τους καλεσμένους μας να συνθέσουν τα δικά τους tacos.

Σχετικό Προϊόν