Σαλάτα με φασόλια μπαρμπούνια και τόνο

Εκτέλεση

Μουλιάστε τα φασόλια μπαρμπούνια αποβραδύς. Τοποθετήστε τα σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό σε μέτρια έως υψηλή φωτιά και βράστε. Μειώστε τη θερμότητα σε μέτρια-χαμηλή και σιγοβράστε έως ότου τα φασόλια μαλακώσουν, περίπου 1 ώρα. Βεβαιωθείτε ότι τα φασόλια είναι καλυμμένα με νερό καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος και προσθέστε αλάτι στο τέλος του βρασμού. Στραγγίστε και αφήστε τα στην άκρη.

Σε ένα μπολ σαλάτας, χτυπήστε ελαφρά το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τα φρέσκα φύλλα σαλάτας και τα ντοματίνια. Ανακατέψτε για να συνδυαστούν. Προσθέστε τα μαγειρεμένα φασόλια μπαρμπούνια και τα κομμάτια τόνου. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

Σχετικό Προϊόν