Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’, το νερό, το γάλα, το ξύσμα και την κρέμα γάλακτος.
Προσθέτουμε στο μούλτι τη ζάχαρη και τον αστεροειδή γλυκάνισο
Χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να αναμειχθούν και να διαλυθεί ο γλυκάνισος.
Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τη σκόνη.
Προσθέτουμε 2 στικ κανέλας, το κακάο και την κουβερτούρα.
Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της θερμοκρασίας και σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
Αν δεν ανακατεύουμε συνεχώς υπάρχει κίνδυνος να πιάσει το γάλα στον πάτο της κατσαρόλας, όσο περισσότερο ανακατεύουμε τόσο πιο πολύ θα χυλώσει.
Μόλις το μείγμα ξεκινήσει να πήζει, κατεβάζουμε από το μάτι την κατσαρόλα, αφαιρούμε τα στικ κανέλας, βάζουμε το καπάκι και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Μεταφέρουμε σε μπολάκια και μόλις κρυώσουν τελείως τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
Μικρά μυστικά:
- Αν δεν ανακατεύουμε συνεχώς υπάρχει κίνδυνος να πιάσει το γάλα στον πάτο της κατσαρόλας
- Όσο περισσότερο ανακατεύουμε τόσο πιο πολύ θα χυλώσει το μείγμα μας
Πριν σερβίρουμε, κόβουμε φράουλες για διακόσμηση.