Οσπριάδα σαλάτα

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε την οσπριάδα για 8-10 ώρες από βραδύς. Τα σουρώνουμε, ξεπλένουμε και βράζουμε σε φρέσκο νερό, προσθέτοντας τα φύλλα δάφνης, για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι λιώσουν. Προσθέτουμε αλάτι προς το τέλος του βρασμού.

Τα σουρώνουμε και μεταφέρουμε σε μπολ να κρυώσουν. Μετά προσθέτουμε τα κομμένα λαχανικά και τα φύλλα σπανάκι και ανακατεύουμε.

Χτυπάμε όλα τα υλικά για να φτιάξουμε τη βινεγκρέτ και περιχύνουμε τη σαλάτα.

Σχετικό Προϊόν