Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα 2 κ.σ μουστάρδα με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 3 κ.σ λεμόνι, την πάπρικα, τον κουρκουμά, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε σε ένα μπολ τους κύβους της κολοκύθας και των καρότων κ τους περιχύνουμε με το μείγμα. Τα απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα κ ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 περίπου λεπτά. Στα τελευταία 10’ βάζω και το κρεμμύδι να ψηθεί. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Για το dressing της σαλάτας, χτυπάμε 2 κ.σ. μουστάρδα, 4 κ.σ. ελαιόλαδο κ 2 κ.σ. λεμόνι. Αναμειγνύουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα λαχανικά με τις φακές και τα φύλλα ρόκες. Περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε πιατέλα σαλάτα και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σχετικό Προϊόν