Σαλάτα Φακές Beluga με παντζάρι και ξηρούς καρπούς

Εκτέλεση

Βράζουμε τις φακές beluga για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε στην άκρη έως ότου κρυώσουν.

Σε ένα μπολ φτιάχνουμε το dressing: βάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, την κρέμα βαλσάμικου, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ελαιόλαδο.

Σε μια πιατέλα σερβιρίσματος τοποθετούμε τις φακές και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά μας.

Στο τέλος ρίχνουμε το dressing επάνω έτσι ώστε να πάει παντού.

 

Σχετικό Προϊόν